• Beperkt trainen en sporten

13 okt 2020
  • Vanwege de verder oplopende landelijke besmettingscijfers heeft het kabinet op 13 oktober extra maatregelen aangekondigd. Maatregelen die wederom het amateurvoetbal hard raken.

• Voor iedereen van 18 jaar en ouder mag er alleen nog getraind worden in een groep van maximaal vier personen (exclusief trainer) en op anderhalve meter afstand. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
    • Voor kinderen tot 18 jaar mag er nog wel gesport worden in teamverband. Ook mogen er wedstrijden onderling plaatsvinden, maar alleen tussen teams van de eigen club.
    • Alle competities worden stilgelegd.

Bovenstaande maatregelen gaan in op woensdag 14 oktober om 22:00.

Alle eerder aangekondigde maatregelen blijven van kracht (denk hierbij bijvoorbeeld aan de gesloten kantine, kleedkamers en douches).

Uiteraard heeft ook het bestuur kennis genomen van de sterk gestegen coronacijfers en snapt het de noodzaak voor maatregelen. We zijn ons ervan bewust dat we alleen gezamenlijk het virus onder controle kunnen krijgen en daarom kunnen wij niet anders dan zo goed mogelijk doen wat we mogen doen: binnen de mogelijkheden onze leden veilig laten trainen.

Blijf gezond, houd afstand en zorg goed voor jezelf en elkaar.

Het bestuur van S.V. Eemnes