• 4 oktober kick-off Rode Draad plan voor alle jeugdtrainers en leiders

16 sep 2018
  • Beste jeugdtrainers en-leiders,

Afgelopen jaren hebben wij als vereniging een aantal mooie stappen gezet. Wij beschikken over het mooiste complex van de omgeving en mogen trots zijn op een vereniging die kan beschikken over zoveel enthousiaste vrijwilligers.

Mooi is ook dat we steeds meer jeugdtrainers hebben die beschikken over KNVB diploma’s waardoor het niveau van trainingen omhoog is gegaan. Ook op het gebied van selecteren zijn de nodige stappen gezet waardoor in de regel kinderen in teams worden ingedeeld wat past bij hun ontwikkeling.

Anderzijds zijn wij van mening dat de ontwikkeling van jeugdspelers soms achterblijft en doorstroming binnen jeugd(opleiding) soms stroef verloopt. Feitelijk zijn wij van mening dat het voetbalpotentieel binnen onze vereniging (nog) niet optimaal wordt benut. Er is ruimte voor verbetering.

Daarom zal er op donderdag 4 oktober 2018 een kick-off plaatsvinden om op een praktijkgerichte en interactieve manier het Rode Draad-leerplan te introduceren.

Doelgroep: jeugdtrainers, jeugdleiders, bestuur, jeugdbestuur en -coördinatoren
    Datum: donderdag 4 oktober 2018
    Aanvang: 19.00 uur, clubhuis open 18.45 uur

19.00 uur Inleiding (in clubhuis)
    19.15 uur Demo (op veld)
    20.15 uur Pauze
    20.30 uur Terugkoppeling
    20.45 uur Succesfactoren Rode Draad
    21.20 uur Vragen
    21.30 uur Afsluiting

Met behulp van de Rode Draad zal er voor de trainers/leiders een gestructureerde leerlijn ontstaan waar door iedere jeugdspeler een eenduidige en complete opleiding krijgt. Tijdens de kick-off zal de Rode Draad nader toegelicht worden en er is volop ruimte om vragen te stellen.

Mocht je verhinderd zijn dan hoor ik dit graag.

Met vriendelijke groet,
    René Verhoeven